Ariadne & Theseus // Jonas & Martha - Dark Nexflix

Resim
The   story of the Aegean Sea & The symbolic representation of Ariadne and Theseus’ love in Dark (played by Jonas and Martha): One day, Theseus, tells his father (King Aegeus) that he wants to go Crete as one of the seven men in order to kill Minotaurus. His father gives him permission to go and Theseus sets out to Crete.   The King hangs a black flag on Theseus' ship, and tells his son to hang a white flag instead of the black flag so that he can see that he's alive. When they arrive in Crete, King Minos welcomes the seven men. Theseus and Ariadne (King Minos’ daughter) fall in love at first sight. Ariadne tries to discourage Theseus from the journey that will lead his death but Theseus doesn’t give up. When Ariadne understands Theseus is sure about himself, she tells him: “There isn’t any survivor who entered the labyrinth (maze). Minotaurus has never left any of his victims alive. Even if you kill him, it’s not easy to get out from that maze. I’m going to give

Work&Travel Nedir?

Work&Travel Nedir? 

Bugün pek çok üniversitelinin hayali olan Work&Travel  gitmek gözünüzde büyüteceğiniz kadar zor bir şey değil! Hatta bu yazıyı okuduktan hemen sonra bir şirketle görüşmek için kendinizi hazır hissedeceksiniz..

Work&Travel Nedir?

                                   Work&Travel Nedir?


Work&Travel Nedir?  Bugün pek çok üniversitelinin hayali olan Work&Travel'a  gitmek gözünüzde büyüteceğiniz kadar zor bir şey değil! Hatta bu yazıyı okuduktan hemen sonra bir şirketle görüşmek için kendinizi hazır hissedeceksiniz..

Work&Travel Nedir?

Work&Travel Nedir?


Work&Travel Nedir? Sorusuna cevap verecek olursak Work&Travel
-Yabancı dil seviyenizi geliştirebileceğiniz,
-Amerika'nın kültürünü görebileceğiniz,
-Para kazanabileceğiniz,
-Fotoğraflar ve videolar çekerek anılar biriktirebileceğiniz,
-Doyasıya alışveriş yapabileceğiniz
-Yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz kısacası hayatınızın eğlenceli bir yandan da yorucu ama denemeye değer bir evresi...
Üniversite öğrencisiyseniz hayatınızda bir kez olsun bunu yaşamadan mezun olmayın derim.
Başvurmak için yapmanız gereken şey hemen güvenilir bir şirket araştırıyorsunuz. Bulması zor olmayacaktır.
Work&Travel yapabilmek için belirli şartlar var bu şartları sağlıyor olmanız gerekiyor, şirketler sizi yönlendirir ancak bazı şirketler kendi paralarının peşinde olduğundan güvenilir bir şiket olmasını gerektiğinin altınız çiziyorum. Work&Travel için belirli şartlar var bunlardan en önemlisi American konsolosluğunun onayını almak için gerekli bilgileriniz ve belgeleriniz ve bir miktar ücret.
Konsolosluğa ödenmesi gereken ücret 195 dolar civarında birde okul ortalamanızın 2 nin altında olmaması.
Wrok&Travel Amerika'da belirli dönemlerde çalışarak para kazanmanız, sosyal çevre edinmeniz, genel kültürünüzü geliştirmeniz açısından size sunulmuş harika bir fırsat.
Tabi eklemem gereken bir kaç önemli nokta var. Birincisi Work&Travel yapabilmeniz için şirketler sizden bir miktar para istiyor ve bu ödediğiniz parayı Work&Travel esnasında çıkaracağınız söyleniyor. Doğru da söylüyorlar hem gezip hem çalışıp hem para kazanıp hem doya doya harcayacağınız mükemmel bir fırsat.
Kazandığınız parayı ister orada ister ülkenizde harcayabilirsiniz artık tercih sizin.
Hayatının bir döneminde Amerika'da yaşayıp ister arkadaş grubuyla ister kendi başına çalışıp aynı zamanda gezmeyi kim istemez ki?
Bu arada yalnızca üniversite öğrencileri ve yüksek lisans yapan öğrenciler için düşünülmüş bir program.
Kısacası kendinizi geliştirmek gezmek-görmek-kazanmak için Work&Travel yapmanızı tavsiye ederim çünkü oradan döndüğünüzde yaşadığınız ve kendinize kattağınız çok şey olacak.



Bu blogdaki popüler yayınlar

Zemin Mekaniği Kitap PDF Bayram Ali Uzuner

William Blake - The Chimney Sweeper (Baca Temizleyici) Şiiri Türkçe Çevirisi

GÖZ KREMİ İNCELEMESİ : YVES ROCHER HYDRA VEGETAL